SamBoat Club

Vad är SamBoat Club ?

Det är vårt lojalitetsprogram som ger dig exklusiva erbjudanden och förmåner baserat på antalet bokningar du gör på SamBoat. SamBoat Club är enkelt och gratis!

Välkommen till SamBoat Club!
Njut av exceptionella fördelar!

Gör en bokning för att nå Kapten level!

Hur fungerar det?

Det är väldigt enkelt: varje bokning räknas. Efter den första är du redan kapten! 3 bokningar? Du är en befälhavare. 8 reservationer och du är en Upptäckare. Överraskningar och exklusiva fördelar är reserverade för dig vid varje ny rang, utan att du behöver göra något mer än ... segla.

Vilka är fördelarna?

Beroende på din nivå kan fördelarna vara rabattkuponger på dina hyror, privilegierad tillgång till vissa rabatter som tillämpas av båtägare eller presentkort.

Kapten
1 bokning slutförd
  Personliga rabattkuponger
  Tillgång till exklusiva rabatter från partnerägare
Befälhavare
3 bokningar slutförda
  Personliga rabattkuponger
  Tillgång till exklusiva rabatter från partnerägare
  €50 presentkort
Upptäckare
8 bokningar slutförda
  Personliga rabattkuponger
  Tillgång till exklusiva rabatter från partnerägare
  €100 presentkort
  Gratis ett års prenumeration på Navily Premium, en community båtguide app
Vanliga frågor

Det är enkelt att registrera sig för programmet: skapa bara ett konto på SamBoat. Om du redan har ett konto är du redan registrerad : )

Vi har utformat vårt program för att vara retroaktivt. Dina tidigare bokningar beaktas därför. Logga in på ditt SamBoat-konto för att ta reda på din status!

Hittills erbjuder SamBoat-klubben 3 nivåer, och varje nivå låter dig låsa upp specifika belöningar. Förresten, om du gillar överraskningar, se till att din postadress är uppdaterad : )

Varje hyra du slutför tar dig ett steg närmare nästa nivå. För att kontrollera din status, logga in på ditt SamBoat-kundkonto!