Bénéteau Oceanis 361 - 2002

Bénéteau Oceanis 361 - 2002

Pro


8 pers.
3 hytter
11,1 meter
2002
Bareboat

Gällande Pravda

Texten automatiskt översatt

Vi erbjuder hyra av Oceanis 361 från 2002 som utgår från Palma de Majorque. Pravda är en segelbåt som är mycket trevlig att hantera i en veckas seglatts eller mer. Båten har 3 hytter med alla bekvämligheter och en kapacitet på 8 personer. Med en total längd på 11 meter och 27 kommer den att vara din bästa allierade för att tillbringa en extraordinär semester på vattnet i omgivningarna av Palma de Majorque Denna Oceanis 361 är utrustad med 1 toalett ...

Vi erbjuder hyra av Oceanis 361 från 2002 som utgår från Palma de Majorque. Pravda är en segelbåt som är mycket trevlig att hantera i en veckas seglatts eller mer. Båten har 3 hytter med alla bekvämligheter och en kapacitet på 8 personer. Med en total längd på 11 meter och 27 kommer den att vara din bästa allierade för att tillbringa en extraordinär semester på vattnet i omgivningarna av Palma de Majorque Denna Oceanis 361 är utrustad med 1 toalett med dusch. Denna båt är utrusted med en Rullstorsegel och en Rullgenua Den har följande utrustning: Auto-pilot, Dusch på däck . Vi inbjuder dig att begära en offert direkt via plattformen, vi återkommer till dig med våra bästa erbjudanden.

Ofrecemos en alquiler un Oceanis 361 del año 2002 en Palma de Majorque. Pravda es un velero perfectamente adaptado al alquiler. Este velero es muy agradable de conducir para un crucero de una semana o más. El barco dispone de 3 cabinas todo confort y una capacidad de 8 personas. Con una largura total de 11 metros y una fuerza de motor de 27 , será su mejor amigo para pasar unas vacaciones extraordinarias en el agua en los alrededores de Palma de Majorque Este ...

Ofrecemos en alquiler un Oceanis 361 del año 2002 en Palma de Majorque. Pravda es un velero perfectamente adaptado al alquiler. Este velero es muy agradable de conducir para un crucero de una semana o más. El barco dispone de 3 cabinas todo confort y una capacidad de 8 personas. Con una largura total de 11 metros y una fuerza de motor de 27 , será su mejor amigo para pasar unas vacaciones extraordinarias en el agua en los alrededores de Palma de Majorque Este Oceanis 361 está equipado con 1 baño con ducha Este barco está equipado con un Vela mayor enrollable y un Génova enrollable. Tiene el siguiente equipamiento: Piloto automático, Ducha de cubierta. Le invitamos a solicitar un presupuesto directamente a través de la plataforma, le enviaremos nuestras mejores propuestas.


Detaljer

Hyresvillkor

Typ av uthyrning
Bareboat
Tiden för början och slutet av denna uthyrning :
17:00 / 08:30
Säkerhetsdeposition
(Hanteras direkt av ägaren)
Annullerings Policy
Personifierad
Bränsle
Inte inkluderat

Användbar Information

Jolle och flytvästar ingår på alla båtar. Du går ombord på lördag och går i land följande fredag och kan sova i hamn samma natt för att lämna fartyget på lördag morgon klockan 8:30.

Båt

Typ av båt
Segelbåt
Modell
Bénéteau - Oceanis 361
Byggnadsår
2002
Licensierad kapacitet
8
Antal hytter
3
Antal sängar
8
Antal toaletter
1
Längd (m)
11,1
Bredd (m)
3,8
Förslag (m)
1,8
Kraft
27hk (1 motor)
Bränslekapacitet
75 L
Färskvattentank
380 L
Husdjur är tillåtna ombord
Nej
Plats
Hamn
Säkerhetsutrustning
Till havs
Andra avgångsalternativ
Palma de Mallorca

Frågor?

En expert finns till hands för att hjälpa dig att organisera din kryssning.
picture-commercial
Paulina
Kryssningsrådgivare
+46 31 7117202

Utrustning

Komfort

Markis
Bord
Dusch på däck
Takhuv
Täckning

Energi

200V uttag

Kök

Matlagnings spis
Kyl
Gas spis
Kaffemaskin

Navigation

GPS
Ekolod
Jolle
Auto-pilot
VHF
Vindinstrument
Kompass
Säkerhetssele
Rullstorsegel
Rullgenua

Sanitär

WC (1)
Varmvatten
Färskvattentank (380 L)
Badrum (1)

Vart ligger båten?


Om ägaren, Pro Partner
Pro Partner
Medlem sen 2017
PROFESSIONELL
Se alla båtar från denna pro
Från
/ dag