Valiant 620 Vanguard - 2012

Listad hos Borja - Återkopplar inom ~4h
Låg acceptansfrekvens

Valiant 620 Vanguard - 2012

Pro

Listad hos Borja - Återkopplar inom ~4h

12 pers.
135 hk
6,2 meter
2012
Med eller utan skeppare

Gällande PRECIOSA VALIANT 620 VANGUARD

Texten automatiskt översatt

Spektakulär halvstyv båt i exceptionellt skick med en längd på 6,15 m och en bredd på 2,5 m med en 135 hk Mercury-motor och kapacitet för 12 personer inklusive skepparen. Det är en idealisk båt för att åka med vänner eller som en familj och njuta av en hel dag både på Ibiza och i Formentera, eftersom den erbjuder ett främre område med ett solarium, en central plats och en bänk på baksidan. Båten är lätt att hantera och allt och att ha en 135 hk motor ...

Spektakulär halvstyv båt i exceptionellt skick med en längd på 6,15 m och en bredd på 2,5 m med en 135 hk Mercury-motor och kapacitet för 12 personer inklusive skepparen. Det är en idealisk båt för att åka med vänner eller som en familj och njuta av en hel dag både på Ibiza och i Formentera, eftersom den erbjuder ett främre område med ett solarium, en central plats och en bänk på baksidan. Båten är lätt att hantera och allt och att ha en 135 hk motor (marschfart 20-25 Mph) har minskat förbrukningen. Uthyrningen av båten sker både med och utan skeppare. Minsta titel för att kunna hyra denna båt är BNP, och om du inte har det kan du alltid anlita en professionell skeppare. Båten ligger på den vackra stranden i Talamanca, så det är perfekt att njuta av en dag i de vackraste vikar och stränder i Formentera (15-20 minuters navigering), eller navigera till den magnifika ön Es Vedrá och dess intilliggande vikar som Cala Compte, Cala Tarida med flera.

Espectacular embarcación semirrígida en un estado excepcional con una eslora de 6,15 m y manga de 2,5 m con un motor Mercury de 135 cv y con capacidad para 12 pax incluyendo al patrón. Es una embarcación ideal para ir con amig@s o en familia y disfrutar de un día completo tanto en Ibiza con en Formentera, debido a que ofrece una zona delantera con solarium, una butaca central y un banco en la zona posterior. La embarcación es de fácil manejo ...

Espectacular embarcación semirrígida en un estado excepcional con una eslora de 6,15 m y manga de 2,5 m con un motor Mercury de 135 cv y con capacidad para 12 pax incluyendo al patrón. Es una embarcación ideal para ir con amig@s o en familia y disfrutar de un día completo tanto en Ibiza con en Formentera, debido a que ofrece una zona delantera con solarium, una butaca central y un banco en la zona posterior. La embarcación es de fácil manejo y todo y contar con un motor de 135 cv (velocidad de crucero 20-25 Mph) tiene un consumo reducido. El alquiler de la embarcación se realiza tanto con patrón como sin él. El título mínimo para poder alquilar esta embarcación es el PNB, y en el caso de no contar con el mismo, siempre se puede contratar un patrón profesional. La embarcación se encuentra en la hermosa playa de Talamanca, por lo que es ideal para disfrutar de un día en las calas y playas más preciosas de Formentera (15-20 min de navegación), o navegar hasta la magnifica isla de Es Vedrá y sus calas contiguas como són Cala Compte, Cala Tarida y más.


Detaljer

Hyresvillkor

Typ av uthyrning
Bareboat
Med skeppare
Tiden för början och slutet av denna uthyrning :
10:00 / 18:00
Säkerhetsdeposition (utan skeppare)
(Hanteras direkt av ägaren)
Säkerhetsdeposition (med skeppare)
Ingen deposition krävs
Annullerings Policy
Zen
Bränsle
Inte inkluderat

Båt

Typ av båt
RIB
Modell
Valiant - Valiant 620 Vanguard
Byggnadsår
2012
Licensierad kapacitet
12
Längd (m)
6,2
Bredd (m)
2,2
Förslag (m)
0,4
Kraft
135hk (1 motor) - 4-takt
Bränsletyp
Blyfri
Bränslekapacitet
90 L
Husdjur är tillåtna ombord
Nej
Plats
Förtöjning
Säkerhetsutrustning
Grundläggande
Andra avgångsalternativ
Playa de Talamanca

Används

Heldagsutflykt
Vattenaktiviteter

Utrustning

Komfort

Markis
Soldäck
Dusch på däck
Badbrygga
Utomhusdynor
Utomhuskyl

Fritid

Badstege

Tillägg

Limpieza de la embarcación
Obligatoriskt
/ dag
Check in - out
Obligatoriskt
/ dag
Supplément skipper
/ dag
Tabla wakeboard + fijaciones + cable
/ dag
Refueling por el armador
/ uthyrning

Övergripande betyg av hyresgäster

5.0 - 1 kommentarer

Recensioner
Korrekt notering
Båtens skick
Komfort ombord
Tillgänglighet
Incheckning och kommunikation
Kvalitet / Prisförhållande

Äkta recensioner - sorterade från nyast till äldst

Jade
Jade
Texten automatiskt översatt
Super expérience ! Le bateau était parfait pour 7 personnes. Borja était ponctuel pour l'arrivée et le retour. Le bateau est facile a piloter, parfait pour journée à formentera.
{{ commentTranslate }}

Vart ligger båten?


Om ägaren, Borja
Borja
Medlem sen 2023
PROFESSIONELL
Se alla båtar från denna pro
Svarsfrekvens : 100 %
Tid för återkoppling : inom 4 timmar
Talande språk: Spanska, Holländska, Engelska
Från
/ dag
✓ Gratis avbokning